Regler for Auktionsdate.dk

DU SKAL VÆRE FYLDT 18 ÅR FOR AT HAVE EN PROFIL PÅ AUKTIONSDATE!

Billeder, der uploades til auktionsdate, må ikke være i strid med dansk lovgivning. Du skal altid have ophavsret til billederne. Optræder der andre personer på billedet, skal du have deres samtykke til, at billedet må offentliggøres på auktionsdate.dk.

Billeder må ikke være taget andre steder fra Internettet eller være beskyttet af en ophavsret som ikke tilhører dig, eller som du ikke har fået ret til at bruge. Billedet må desuden ikke indeholde scener, som er i strid med dansk lovgivning.

Bemærk: Der ikke må optræde børn på billederne på auktionsdate.dk!

Billeder, du benytter i sin auktion, må ikke indeholde henvisninger til andre profiler end din egen - ej heller www-adresser, e-mail adresser, henvisninger til fotografer o. lign. Generelt forbeholder auktionsdate.dk sig retten til at slette billeder, som menes at være i strid med reglerne.

Vær opmærksom på at billeder, som offentliggøres på auktionsdate.dk, potentielt kan gemmes af andre brugere. Offentliggør derfor billeder med omtanke. Det er af samme grund også fuldt legalt at sløre dit ansigt, hvis du ønsker at være anonym.

Vær opmærksom på at auktionsdate.dk ikke kan ansvarliggøres, hvis daten ikke møder op eller betalingen ikke finder sted. Auktionsdate.dk har intet at gøre med afregningen for vundne auktioner - dette vil forblive et mellemværende mellem byder og udbyder.

Vær opmærksom på, at man ikke må sælge sex i Danmark uden at være registreret hertil, og derfor er det naturligvis også forbudt at tilbyde direkte sexdates på auktionsdate.dk, medmindre du er registreret som prostitueret.

Auktionsdate.dk kan altid slette en auktion uden varsel, hvis dette findes nødvendigt.

God fornøjelse!

Auktionsdate.dk

OBS: Vi fraråder på det kraftigste forudbetaling af nogen art!

Auktionsbyderen

Du kan ikke byde to gange i træk på en auktion.

Du forpligter dig ikke til at købe daten. Prøv dog at forholde dit bud seriøst.

Der bliver ikke trukket penge på dit betalingskort, når du byder på eller vinder en auktion.

Dit profilbillede og din e-mail bliver tilgængelige for auktionsudbyderen, når du byder på en auktion.

Auktionsudbyderen

Du kan altid afvise ethvert bud.

Du modtager en e-mail hver gang, du modtager et bud på en af dine auktioner.

Du må gerne oprette flere auktioner samtidigt.

Regler     Kontakt     Persondata