Affiliate

AFFILIATELOGIN | GLEMT PASSWORD TIL AFFILIATEKONTO

Som affiliate ved Auktionsdate kan du henvise medlemmer til at oprette en profil og få en provision af hver krone vi omsætter på de medlemmer.

Vi tjener vores penge ved at sælge VIP medlemsskaber og vores konvertering ligger på hele 20%. Dette betyder at hver 5. person der laver en gratis profil på Auktionsdate, opgraderer den til VIP medlemsskab på et tidspunkt... og det betyder penge til dig!

Hver gang én af de gratis medlemmer du refererer opgraderer til VIP modtager du en provision på 89,50 inklusive moms (50 % af vores omsætning) for hver eneste måned det enkelte medlem vælger at være VIP... og det viser statistikken at de er i mange måneder... nogle gange år!

Der er altså ingen øvre grænse på hvor mange penge du kan tjene på at henvise et medlem til os!

Dette kan sagtens gå hen og blive en lukrativ forretning og en god passiv indtægt. Hvis de medlemmer du henviser følger vores statistik vil det betyde at hvis du igennem din hjemmeside, dit nyhedsbrev, reklame eller anden form for markedsføring refererer 100 gratis medlemmer, så vil de 20 af dem opgradere til VIP. Dette giver så 8000 kroner + moms i provision til dig måned efter måned som passiv indtægt!

Bliver du ved med at markedsføre vores side, vil din månedlige provision derfor også stige støt!

Det er meget nemt at komme i gang. Du udfylder bare formularen herunder med de relevante oplysninger, klikker på “Send ansøgning? og så får du adgang til dit unikke link som du skal sende trafik igennem.

Du kan selvfølgelig også hente bannere, tekstforslag, nøgleord, idéer til markedsføring og meget mere... og som affiliate har du selvfølgelig prioriteret support, så du er sikret svar på dine henvendelser lynhurtigt (og senest indenfor et døgn).

Udfyld felterne herunder og klik på “Send ansøgning? så går vi i gang med samarbejdet:

Navn
Ønsket password Gentag password
E-mail Gentag e-mail
Adresse
Postnr.
By
Hvis du ikke har en hjemmeside behøver du naturligvis
ikke udfylde disse felter:
Webadresse Hjemmesidens navn
Husk "http://"